14 märts 2012

Tegelikult on ikka täitsa head need Sauconyd jalas

Eile sai tehtud pikem tempoka sjooks, testimaks, kas sobib ka maratonidistantsil kasutada Saucony Type A4 jooksujalanõusid.
Ütleks, et iga korraga läheb enesetunne nendega paremaks. Ja võib väga kiita. Igatahes tekkis huvi proovida uuemat mudelit, Type A5 jalanõusid, kas tunne on sama, parem või siiski kehvem.
Eilne testtrenn oli 5km soojenduseks, siis lahtijooksud 6x120m ja siis 20km ajaga 1:17:18, ehk siis sellises keskmises 3:52min/km tempos umbes maratonipulsiga (keskmine 157) +5km lõdvestuseks. Lõpuni välja oli jalatunnetus hea ning jalad ei väsinud.

Nii, et järeldus - võib neid asjandusi teistelegi soovitada! Kui proovin ka uuema mudeli ära, panen selle kohta ka väikse jutu ja võrdluse vanadega.
Paljast asfalti ja testimist ootavad veel Saucony Hattori, Vibram Fivefinger Bikila mudelid ning vahepeal meelest läinud aga meelde tuletamist vajavad Inov8 Road-X Lite 155. Nende kohta siis ilmselt aprillis/mais/juunis väike jutuke.

2 kommentaari:

  1. Võiks vahepeal valgustada ka võtmetrennide kohta ja kuidas vorm on. Kas on plaanis ka Pärnu maraton?

    VastaKustuta
  2. Hetkel on testimises veidi uus metoodika võtmetrennides ja seepärast ei kirjuta veel sellelt oluliselt. Pole varem kasutanud aga iseenesest täitsa meeldib aga vara veel sellest kirjutada.
    Vorm on muidu täitsa ok - viimased nädalad ennem maratoni.
    Pärnu jooks iseenesest sobib mulle - just plaani järgi pikem jooks siis ette nähtud, võib ju siis teha väheke pikemalt :D nii et 80% tõenäosusega jooksen seal. Oleneb muidugi, kuidas jooks välja hakkab nägema, ootan lähemat tutvustust.

    VastaKustuta