18 veebruar 2011

eilne päev oli täitsa ok

ühesõnaga kiirust veel pole ja kehakaal ka suur aga ikkagi võis rahule jääda :P
sai sellise kerge tempokrossi tempoga joostud:
5km tempokiirus + 600m sörk +
3km tempokiirusega + 400m sörki +
1,6km paar-kolm sekki kiiremini kui eelmised aga ka tempokrossi kiirusega. st. alla anaeroobse läve.
Kokku siis järjest jooksu 10,6km ja aega kulus selleks ca 42min
ei olnud väga väsinud, ei hingeldanud. selline mõnus jooks oli, oleks võind veel edasi panna. aga eesmärgiks polnud ju ennast tappa. On see aasta seda maad ka kiiremalt joostud :D

täna ootab ees väga kerge taastav sörk

viimased 2nädalat pole hommikusi sörke teinud - noo ei kipu selle jahedaga välja, mis teha. vorm on sellepärast veidike langenud aga küll selle tagasi saab ilmade paranedes. kaua võib oodata - lumi ja külm on juba täiesti ära tüüdanud. tahaks mõnuga õues joosta..

järgmise nädala veedan suuremas osas pärnus, eks vaatab, kuidas seal nende trennidega saab. seal peab mingi koha otsima, kus saaks joosta ja libe poleks hullult. soovitavalt asfalt. Sealseteks trennideks, mille jaoks kohta otsin on üks pikem jooks ca 2-3tundi, olenevalt enesetundest. ei pea olema mingi kindel rada vaid võib suvalisi teid mööda joosta, peaasi et autod hullult segama ei hakkaks. hea oleks mingi 5-8km pikkune ring, et saaks vahepeal autost juua näiteks võtta aga see pole nii oluline. ja teine võiks olla kuskil, kus oleks sile ja soovitavalt asfalt, vähemalt 800m-1km pikkune lõik. teeks mõned pikemad lõigud ehk. Kui sellist kohta ei leia, siis võiks teha ka 8-12km tempokrossi kiirusega, kasvõi 1-2km ringi peal. Huvitav, kus seal sellise koha leida võiks, ei tea, kas keegi oskab soovitada?

9 kommentaari:

  1. Jaansoni rada vict pole tervenisti läbitav?

    VastaKustuta
  2. kuna ise pole ammu pärnu sattunud, siis siin lumega ei kujuta üldse ette.
    huvitav kuidas see jaansoni raja asfaldipoolne osa praegu on?

    VastaKustuta
  3. Reaalselt peaks see läbitav olema.

    VastaKustuta
  4. Jaansoni raja asfaldipoolne osa on jäine aga joosta saad. Muidugi hea on joosta Valgerand-Audu-Elutee. Ringi on 7 km. Liiklus minimaalne, tee ei olnud libe, neljap. ise jooksin seal.Auto saad jätta tee äärde.

    VastaKustuta
  5. siis vist jaansoni rajal minema ei hakka.
    See valgerand oleks hea mõte vist - valgeranda tean, kus on aga hetkel ei kujuta ringi ette. Kas mõtled ranna parklast edasi mere äärset teed mööda ja tagasi?

    VastaKustuta
  6. Ei, parklast jooksed Audru poole, enne Audrut tuleb vana tall, sealt paremale, jooksed ca 300 meetrit, tuleb sild, üle silla, 30m, keerad paremale, see on Elutee, mööda Eluteed otse see on ca 2,5 km, siis tee lõppeb, keerrad paremale, ja oled valgeranna teel, sealt mööda teed üle silla Valgeranna parklasse. Natuke vist keeruliselt seletatud aga tegelikult suht kerge. Kui jäi segaseks siis helista julgelt, tel 25039922. Aitan ja näitan, ise elan seal. Kui vaja saad auto jätte minu hoovi.

    VastaKustuta
  7. veidi on keeruline, ega ta meelde kohe jää aga arvan, et kohapeal saan pihta. ega ära eksida pole ju võimalik, saab sama teed pidi vajadusel tagasi. aga tel. võtan igaks juhuks kaasa ikka :P kui tõesti abi vaja.

    VastaKustuta
  8. ühe koha peal hetkeks oli kahtlus - audru sildist pidi mööda jooksma. ja vist läksin paraleeltee peal seal sillani veidi suurema kaarega. aga muidu polnud hullu otsida. enamasti siiski suht libe, et väga kiirelt joosta aga rahulikult aeroobses tempos lasin 2ringi. andur näitas 14,5km 5min/km tempos täpselt. Siis väga hullu libedust polnud. Homme kiirendusi tehes, peab aga suht vaatama, kuidas õnnestub. Ja teistpidi oleks ka ring parem olnud, teiselpool joostes oli rohkem asfaldi veidi.
    Päris palju jooksjaid tuli vastu sellise suvalise Valgeranna-Audru koha peale . Koguni 3jooksjat ja siis nägin veel 5suusatajat ka :D:P

    VastaKustuta
  9. Hmm eile sai ka 15,3km seal joostud veidi üle 4min/km. libedus palju otseselt ei seganud aga lihased võttis veidi kangemaks küll ja vastutuul ka kohati võttis tempo 4:30kanti. Eks selle sai tasa tehtud jälle teistel lõikudel :D

    VastaKustuta