30 märts 2009

vaikus

tundub, et tuleb veel nädalapäevad vaikust, kuni saab jälle jooksusammu aretada ja midagi siin kirja panna... :(
jalg ei lase ikka veel joosta, kuigi on juba veidi parem. igal juhul jääb luitejooks ka vahele aga kohale lähen ikka kaasa elama ja vb kõnnin raja läbi, et tutvuda järgmiseks aastaks sellega.
Igatahes ükskõik kui halb on, tuleb ikkagi asja positiivselt suhtuda ja loota paremale. Ainult nii toimub areng ja edasiliikumine!
Igatahes vahepeal edu teistele jooksjatele ja loodame, et neil selliseid jamasid pole...

4 kommentaari:

  1. põdeda pole tõesti kasulik. ise häälestan end vigastuse või haigena olles puhkusele ehk tunnen rõõmu, et saab kehale vahel chillimist ka lubada. pealegi, ujuda ja ratast ehk kannatab sõita. saab südamele ikkagi koormust anda. kiiret paranemist.

    VastaKustuta
  2. eks loodan ka ise kiirele paranemisele!
    hetkel käies enam eriti ei lonka, äkki saab nädala lõpus või järgmise algul juba esimesed kerged jooksusammud teha. Nagu kiuste juhtuvad sellised asjad just veidike ennem maratone, kus tuleb sisi lihtsalt läbi joosta jälle ja oma tulemuse parandamisele loota ei saa jääda. aga pole hullu, pole nii vana veel, jõuab veel kõike teha! Kiiret pole kuhugi... :D:P

    VastaKustuta
  3. Lõigud-lombakas-pikk jooks-sant..kuhu sa sellise rütmiga välja üritad jõuda ?
    Unusta treeningplaan ja kontsentreeru vaid sellele et olla TERVE.Ehk-imho-kuni mätas pole soe ja kuiv ürita joosta sees,regulaarselt asenda jooks ükskõik millise teise treeninguga(mitte siis kui juba valutab). Jalg hoia soojas-ehk igasugu liibukad las ootavad suve.

    2:45 on sul raudselt jalas-jätkuks nüüd vaid kannatust seda mitte ära rikkuda.

    VastaKustuta
  4. nagu öeldud, puhkan hetkel ja üritangi terveks saada - põhimõtteliselt isegi käin võimalikult vähe, et jalg saaks puhkust :P
    Sees jooksu pärast ongi jala hädad, nagu varem blogis kirjas ja pigem üritan nüüdsest sees jooksmisest hoiduda ja uuesti õige jooksustiili-kehaasendi leida.
    Kui jalg hakkab uuesti kannatama jooksu, siis loomulikult ei alusta poolelijäänud kohast uuesti vaid kogu "asi" tuleb uue pilguga üle vaadata ja paika panna, oluline on vägagi kerge algus.

    VastaKustuta