06 aprill 2009

luitejooks Pärnumaal

Sai nädalavahetusel Pärnut külastatud ja seal ka Luitejooksul käidud/vaadatud. Jala pärast veel joosta ei julgend aga ka pealtvaatajana oli suht lahe olla ning sai ka igast fotosid klõpsitud, mida ehk mingi aeg ka siia riputab - äkki keegi tunneb end ära :D:P
Tase eriti tugev seekord ei olnud (võrreldes eelmise aastaga) aga selle eest oli osavõtjaid hulga enam - ja päris mugav oli ikka vaadata kuidas teised jooksevad ja pingutavad ning vaevaliselt edasi liigavad - kiusatus oli küll kohe päris suur ise ka jooksma minna aga tunda oli, et jalg pole veel korras, nii et ei hakand end uuesti kohe lõhkuma. Rajal oli veel piisavalt lund ja soppa ka, nii et kõigil paistsid jalad märjad olema. Sai vaadatud just selels kohas, kus rahvas raja kõige kõrgemasse tippu jõudsid ning viimaseid hullemaid tõusumeetreid kogusid.

Ise peab vast veel nädalapäevad puhkama - eelmine nädal veel mõtlesin, et äkki õnnestub teisepäeval Tallinna teisipäevakule minna aga ei riski veel - parem karta kui kahetseda, las saan ikka täitsa terveks, terve suvi ju veel ees ja küll jõuab joosta. Pigem viimane aeg hakata juba järgmiseks hooajaks valmistuma :P, see hooaeg tuleb sisi selline kergem, vahehooaeg, kus saab rohkem enesetunde järgi joosta.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar