10 august 2010

mis tehtud vahepeal

Eelmine pühapäev Pärnus pikem jooks jaansoni rajal 34km keskmise kiirusega 4:40min/km, keskmine pulss138. suht kergelt ja jaksu oli lõpuni.
Esmaspäeval kerge sörk,
teisipäeval laktaadi piiril pikema lõigud
kolmapäeval kiiremad kiirendused, seda juba tagasi Tallinnas. Jalad olid veel teisipäevast veidi väsinud, nii et suht raske oli aga just paras.
neljapäev-reede puhkepäevad täiesti ja laupäeval siis Pühajärve triatlon 1km ujumist+100km ratast+10km jooksu. noo seda küll jooksuks nimetada ei saanud. pigem sörgi-kõnni vahepealne asjandus.
Pühapäeval puhkepäev ja organismi energiavaruda taastamine.
Eile (esmaspäeval) nii hommikune kui õhtune jooks väga kerged ja taastavad. Hommikul oli veel suht rasked jalad aga hommikuse jooksuga said lihased hea toonuse, nii et õhtune sörk oli juba hoopis parema enesetundega ja teisest klassist.
Täna hommikul jälle kiiremad kiirendused. tasapisi hakkab vana kiirus tagasi tulema, kuigi väike raskus veel oli jalgades. enesetunne peale jooksu - super.
Nüüd saab rahulikult kekenduda jooksutrennile, enam pole segavaid alasid. muidugi esimese hooga üritaks sellest triatlonist taastuda, mis kindlasti veel organismis sees on ja laupäevast poolmaratoni mõjutab. see saabki tehtud rahuliku tempoga.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar