11 september 2009

enne sügisjooksu poolekat

Pole vahepeal kirjutanud, paneks jälle oma tegemised siis kirja.
üleeile sai sisi kergelt kulgetud jälle 8,2km, sääreluu oli veidi veel valus aga kergelt pehmel pinnasel andis joosta.
Eilseks oli seis parem - veidi segas alguses aga palju vähem juba ja sai lasta veidi tõsisemalt. Kuna tööasjade pärast ei saanud pikalt kodust eemale minna, siis tuli valida kodulähedane asfalt/kõnnitee. see oli selles suhtes halb, et pole väga tasane - pikema kiirenduse keskkoht on kõige madalam ja algus ja lõpp on kõrgemad. see võttis kindlasti keskmist kiirust veidi alla, kuna lõpp oli ju nagunii raskem ja nüüd veel ülesmäge. :D
eesmärgiks oli siis teha 4-6xyasso800seid ja pärast lühemaid kiirendusi kuni 10km täis saab. mis kõik tegelikult ka õnnestus. eelmisest teisipäevast veidi kiirem oli tempo, samas raskem rada ja pulss oli vastavalt kiirenduste lõpus 157, 162, 164, 167, 167, 167. krt anaeroobne lävi on langend peaaegu laktaadi läve juurde, peab hakkama tasapisi rohkem rõhku panema selle arendamisele, samas vastupidavus paraneb. kokku tuli kiire osa kiirus 5sek/km-le kiirem, kui teisipäeval. samas võistluste põhjal võib arvestada et polari kiiruse andur on veidi valesti kalibreeritud ja vajab üle vaatamist. tundub, et eksib ca 6-8sek/km peale aeglasemaks kui tempo tegelikult on aga kindel see veel pole - vaatab sügisjooksu põhjal.
ahjaa, lõdvestuse osas sai veel strade tehtud 10x. ja hommikune 6,2km läks ka kirja - kokku kogunes päeva peale jooksu ca 26km ja nac üle 2tunni kulus selleks.
täna ja homme panen rõhu ülikergele 3-4km jooksu või luban üldse puhkepäeva endale täna. vb nac jõutrenni, millega üleeile sai lõpuks alustatud. ja pühapäeval siis sügisjooksu poolmaraton. sealt mingit head aega ei oota, kuna tegelikkuses on ju ikkagi ainult veidi üle kuu aja saadud jooksutrenni teha ja hetkel alles põhjategemise faas, kiirusest pole juttugi - peaasi et läbi suudan joosta, see ongi põhieesmärgiks. ütleme nii, et 1:34:00-1:35:00võiks ju välja joosta, alla 1:30:00 aega eriti hetkel veel ei usu. aga mingit otsest ajalist eesmärki ei pane ka endale seekord, läbi jooksmine on põhiline.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar