03 juuni 2009

arstil käik.

Sai siis eile korraks arsti külastatud www.ortopeediarstid.ee , Armin Heimani juures. Tundus täiesti ok mees olevat, võrreldes teiste sealsete arstidega, kelle juurde ei läheks küll mingi hinna eest.
Kokkuvõtteks siis: 1.kuu on täpselt kukkumisest möödas, Viljandi järve jooksust ja praeguseks hetkeks peaks katkiste luuotste vahele olema tekkinud sidekude, mis edaspidi hakkab luustuma. Ega keha sisse näe ja muidugi midagi 100% täpsusega öelda on igayhel raske.
Igatahes pakkus tark doktor, et heal juhul võiks äkki esimesed jooksusammud teha umbes 2kuu pärast, st siis (ise arvutades veidike) 1. augustil. aga eks see selg pidi veel pikalt tunda andma ja päris tervenemine võtab veel kaua aega...
aga minu jaoks oli rõõmusõnumiks see, et augustis saab jälle alustada esimeste jooksusammudega, mis ei saa ilmselt kerged olema. rasvakiht juba tasapisi tekkib kehale ja esimese hooga tuleb sellega võitlema hakata, siis vastupidavusega ja siis kiiremate trennidega aga eks kõike tasapisi. Ja ilmselt üritan võimalikult vähe kukkuda, st. üldse mitte külge maha panna :D. ettevaatlikus siis üle kõige!
ahjaa, järgmine nädal ootab, ees külaskäik füsioterapeudi juurde, kes näitab ette harjutused, mida teha, et käsi jälle liikuma saada! see sisi pidi maksma 250eek, eile sai veel tasuta :P
Igatahes ootab, jälgib, vaatab - kõik oleneb enesetundest, kuidas ja millal alustan uuesti ja siin tihedamalt kirjutama hakkan jälle! :P

2 kommentaari:

  1. >Tundus täiesti ok mees olevat, võrreldes teiste sealsete arstidega, kelle juurde ei läheks küll mingi hinna eest.

    Millest selline järeldus? Mihkel Mardna ja Meelis Rahu ühed tunnustatumad nimed sealsetest doktoritest näiteks.

    Aga menüü ja kaalu hoidmine on haiguse juures üks tülikamaid asju küll. Jalutada saad-tohid? Saad niigi veidi aktiivsust.

    VastaKustuta
  2. Mardna juures olen korra varem ise käinud ja teist korda enam ei lähe kindlasti - ülbe ja midagi ei räägi sulle vaid peaasi, et saaks su kiirelt kaelast ära ja samas pani ka vale diagnoosi, seda ilma rohkem katsumata, uurimata - umbes nii, et kõigil on selline häda, ju sul ka, ma pean kiirelt muud tegema... nagu ei tahtnud yldse kuuata, mida ma räägin või seletan. samrnaseid kommentaare olen ka paljude teiste käest ta kohta kuulnud. Rahuga pole kukkupuuteid endal olnud aga töökaaslasel ja sama mulje oli tal mis Mardnast, nii et usaldan ka teiste kogemusi vahest.
    yhesõnaga läksin selle arsti juurde, keda teised arstid ise kiitsid ja ytleks et ei eksinud, täitsa rahul olen.
    aga eks ma käin ikka jah aga tee mis tahad, mulle see ei mõju... pooleteise kuuga juba 6kg juures :P:D ennem muidugi ei saanud palju käia - selg väsis kiirelt ära ja ei jaksanud. nyyd juba parem selles suhtes.

    VastaKustuta