09 juuni 2009

spordiarst ja vanemahüvitis...

täna sai siis füsioterapeudi juures käidud ja hetkel istun autos ning teen aega parajaks. sellest käimisest hiljem õhtul.

hetkel loen blogisid näen et hetke kuumim sõna bloginduses on hoopis vanemahüvitis ja selle kahekordne vähendamine..
ex jälle yks keskerakonna ja savisaare vaimusünnitisi, et inimeste elatustaset langetada ja eestlaste arvu tulevikus vähendada.
isiklikult endale see ei mõju kuna ma mees ja lapsepuhkusele ei lähe mitte. samas saan täiesti aru inimestest keda see probleem puudutab-see lööb jalad alt ja võib pere saata suurde vaesusse. mulle mõjuks ka tuhande-paarine kärpimine laostavalt. mis siis veel lastega peredelt või rasedatest arvestada. inimesed on arvestanud pere sissetulekutega ja et on õige aeg last ootama jääda ning siis lihtsalt voetaxe pool rahast ära.. väga alatu... eriti praeguses niigi halvas majandussituatsioonis. ja need kes planeerisid last, ilmselt lükkavad selle nyyd kaugesse tulevikku kui yldse kunagi...
kahju on nendest inimestest, kes on kadedad, et teised teenivad neist enam, nad ei saa aru, et enamasti ei ela need pered temast paremini, ka kulud on suuremad. aga ehteestlaslik kadedus vaevab neid ikka.
tahaks siit eestist yldse kaugele ära..

ok iphone aku saab nii veel tyhjax:)

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar