26 aprill 2009

hommikune lindijooks

Täna siis väga kerge, st aeglase tempoga keskmise pikkusega jooks. Eesmärk oli lihtsalt joosta rahuliku tempoga ja hoida kiirus sellisena, et jalal valus poleks. See õnnestuski. Hiiu staadioni ümbruses olid lindid võistluste jaoks välja tõmmatud ja ajavõtu matt ka maas, päris võistluse tunne oli sees, aga noh, lõpetasin siiski palju varem kui võistlus pihta hakkaks ja kahjuks ei näinudki seda... kokku tuli siis veidi üle 2tunni kerget jooksu ja jooksupulss on juba langema hakanud - keskmine tuli 146. Enesetunne oli juba parem, ja võhma hakkab juurde tulema. Pärast jooksu sai Suurupi kandi metsades 3tundi jalutatud ja häid pildistamise momente otsitud, nii et tuli sportlik pühapäev täitsa välja.
Homme siis veel veidike rullitamist, 2-3tundi ja õhtul ärikohtumine ning ylehomme kergelt 5-6km jooksu. kolmap-neljapäev puhkan täiesti-ehk teen mingi tunnise jalutuskäigu metsa vahel.
ja reedel Viljandis teen kepikõndi ümber järve, ilma keppideta :D:P st. ei pinguta vaid naudin kergelt sörkides loodust ning pärast plaan viljandis jalutada ja ringi vaadata ning edasi Pärnusse nädalavahetust nautima - järgmise nädala plaanid tehtud :D:P Sõber lubas sünnapuhul Pärnus välja teha - nii et ehk võib mind seal kuskil väljas kohata! kes ära tunneb, see tunneb :D:P

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar