22 aprill 2009

nüüd küll jama majas

--->
Pirita võimud ei anna tõenäoliselt tänavu nudistidele rannas alastiviibimiseks eriluba. Pirita linnaosa valitsuse avalike suhete juhi Priit Pruuli sõnul on elanikud nudistide peale kaevanud ning on võimalus, et nende ala tänavu rannast kaob, kirjutab Õhtuleht.


Jääbki minemata :(
Õnneks palju ei kaota ka, kuna siiamaani pole nudist olnud ja seal käinud :D
Aga kahju on neist küll tegelikult. Äkki kunagi oleks tahtnud minna?!
Jälle jääb üks asi tegemata... :(

huvitav, miks eestis ei toimu alasti spordi üritusi nagu mõnes kohas välismaal?
näiteks alasti rattaretk,või rullitamine paljastele või nibujooks või midagi sarnast lahedat!
võiks ju olla! huvitav palju oleks osalejaid ja palju pealtvaatajaid? pakkuge!
ja ekstreemiharrastajatele talvel alasti suusatamine! :D:D:D

4 kommentaari:

  1. Samas võiks ka kasukaga ujumist teha

    VastaKustuta
  2. Pirita linnaosa ei hoolitse 31.05.2009 12:03

    Kõndisime täna 31.05.09 hommikul kolmekesi 9-10 vahel Pirita rannal. Jõudsime sinna, kus on nn nudistide rand. Meie ees läksid (vene rahvusest) kaks meest ja naine väikese koeraga. Äkki kihutas koer meie suunas ja tahtis üht naisterahvast meie seast hammustada. Ta läks delikaatse tõrjumise peale siiski eemale, aga siis tormas uuesti meie peale ning pidi suure hooga sellesama rahulikult edasi kõndiva naise jalgade vahele trügides ta peaaegu jalust maha rabama. Mõlemal korral omanikud naersid ja kutsusid koera ära. Läksime seltskonnast mööda, kui koer selja tagant uuesti meie juurde tormas ja ühele meist, meesterahvale, hambad jooksukinga sisse lõi, nii et jalatisse jäid augud, mille tõttu jalats, nagu koju jüudes selgus, hakkas rebenema. Me kõik oleme loomasõbrad ja teame, mida loomad endast kujutavad. Me teame ka neid inimesi, nad elavad sealsamas lähedal ja arvavad, et kõnealune rannariba kuulub neile, sest nad on rikkuritena sinna majad püsti löönud. KÜSIME AGA LINNAOSA VALITSUSELT, KAUA SEE JAMA PIRITAL VEEL JÄTKUB. 1. Miks tegeldakse täiesti mõttetu nudistide probleemiga (nii rumalalt, nagu on tegeldud, selle asemel, et asi euroopalikult lahendada, hakatakse ühe mehe jonni pärast suurt seltskonda terroriseerima ja keelatakse rannas paljalt viibimine üldse ära), aga kõige elementaarsemaga, sellega, et inimesed saaksid ohutult rannas liikuda, ei tegelda?! Miks?! 2. Miks lastakse neil seal elavatel rikkuritel arvata, et rand kuulub neile ja nad võivad seal teha mida tahavad? (Nemad käivad rahumeeli koertega ringi ja kaebavad linnavalistsusele, et nende tundeid nudistide traditsiooniline Päevituspaik riivab? Enne nende uute majade rajamist otse avaliku ranna serva (!!) oli rand rahulik. EI SAA OLLA NII, ET ON INIMESI, KELLELE ON KÕIK LUBATUD JA TEISED PEAVAD NENDE ALL KANNATAMA. PIRITA LINNAVALITSUS PEAB TAGAMA, ET VÄIKE KLIKK EI VALITSE EGA HAKKA LAIEMAT HUVI KAHJUSTAMA. 3. Kas peab kahjutasu nÕude (ehmatusest tingitud tervisekahjustus ning materiaalne kahju - jooksukingad maksavad üle 1000 krooni) esitama linnavalitsusele?

    VastaKustuta
  3. oleks pidanud kohe politsei kutsuma. on olemas looma ja sealhulgas muidugi ka koerapidamise ja jalutamise kohta reeglid ja seadused.

    VastaKustuta