18 aprill 2009

Kas patarei tühi?

Huvitav, kas aeg vahetama minna Uku tänavale kella patareid?
Muidu töötab ok aga sel hetkel kui start nuppu vajutada ja pulssi otsib, siis mõned korrad läheb uduseks/selgeks ja siis edasi näitab ilusti ja nii iga kord..

Huvitav, kas teistel ka nii juhtunud, kui patakas hakkab tyhjaks saama? see ongi tyhjuse näitaja? ilmselt jah, esmaspäeval saa polarisse helistatud ja ilmselt ka vahetama sõidetud.... hea igatahes, et veel töötab, kahju et miski muu asi seda ei näita, mingi tyhjeneva patarei märk ekraanil või midagi sellist. Aga kirjade järgi ca 1aasta peaks kella patarei vastu pidama ja aeg on isegi veidi yle...

Ja kui miskit muud viga, eks siis saab uue ja parema kella ostetud :P kah pole paha ju, kuigi palju paremat mudelit praegusest pole. peaasi et saa mõnusalt trenni teha..

7 kommentaari:

  1. Kui Eks Kaubamaja on lähemal kui Uku tänav, siis on sinna ehk mugavam minna. Seal on kellassepp nimega Ali Naur (tel 5072444), kes parandab Polari kellasid. Väärt mees ja hea töö.

    VastaKustuta
  2. Emmm, kindlasti olen Eks kaubamajas käinud aga hetkel ei tule meelde, kus asub? pea täitsa tyhi...
    Kus kanti see jäigi?

    VastaKustuta
  3. Peale Volksvageni keskust. Mustamäe tee alguse poolel, paremat kätt jääb, kui Paldiski mnt ristist minna. Sealse kellasepp töötab 11:00 - 18:00. Ja kui lähed võta ka oma pulsi vöö kaasa (igaksjuhuks) - võibolla on sellel (ka) hoopis patakas tühi.

    PS Kui ma arvasin, kellal sai patakas tühjaks siis hakkas pulsimõõtmise asemel mingeid suva numbreid näitama. Ilmnes et vööl oli patakas tühi.

    VastaKustuta
  4. ahh õige jah, mälu annab ikka kõrges vanaduses tunda - kunagi töötasin sellest poest ju 100m kaugusel :D

    See küll kodule ligemal aga samas Uku tänavale vist mugavam minna aga ok, vaatab veel. võtan igaks juhuks vöö ka kaasa, kuigi sellel peaks aku vist 2a vastu pidama aga mine sa tea...

    VastaKustuta
  5. Polari patakaid (ja muud) saab vahetada ka peapostkontoris. Seal samuti kellassepp, kel kõik vajalikud testimisvahendid ja jupid olemas.

    VastaKustuta
  6. Nii palju kui ma Polari lehelt vaatasin, siis see on Eks kaubamajas sama mees, kes varemalt tegeles peapostkontoris asjaga s.t. ilmselt ta on oma asukohta vahetanud ja peapostkontoris enam pole!? Paar kuud tagasi või nii, käis üks töökaaslane ka peapostkontoris vahetamas ja siis oli mefo lehel kirjas tema asukohaks peapostkontor, seekord siis EKS kaubamaja...
    vot nii :D :P

    VastaKustuta
  7. Ali Kellaäri
    Kellassepp Ali Naur

    Eks Kaubamaja Mustamäel

    Mustamäe tee 12

    Tallinn
    www.kellassepp.net

    Email:kellassepp@gmail.com

    Telefon: 660 1078

    Mobiil: 53427411
    Mobiil: 5072444

    VastaKustuta