23 aprill 2009

rullipäev rullipäev :P

Sai siis eile väheke hullatud st. rullitatud ikka.
Mingi 3:00:30, 30sek üle 3tunni kerge tempoga sai lastud, keskmine pulss tuli 128, mis täiesti eesmärgis sees (120-130vahele), nii et ok. Väike kokkupõrge ka jalgratturiga ning väike kriim käel aga mis teha, et seda rullitamist ikka eriti ei jaga ja "liiklus" ka seal pirital kohati päris tihe.
No aru ma ei saa kui vastu sõidavad 3tibi ratastega ja ajavad omavahel juttu - mitte kuhugi pöörata pole - ülinapilt mahtusin teeservast läbi. sellise kiiruse pealt oleks raudselt korralikult haiget saanud ja see pääsemine oli ikka tõesti millimeetrite küsimus seal ning eks taolisi olukordi oli piisavalt.

täna ilmselt väga lühike ja kerge jooks sütiste pargis ning ülehomme üritaks siis veidi tempokamalt joosta ning nädalavahetusel pumpan end tyhjaks :D laupäeval 4tundi ca rullitamist ja pühapäev teeks veel veidi pikema jooksu ka otsa 2tunni alla. ning järgmine nädal juba puhkab, et viljandis lõpetada jaksaks ja eks sünna tahab ju ka pidamist :D:P

2 kommentaari:

  1. Ma olen sel aastal 3 korda rattaga Pirita teel käinud ja iga kord on olen mingis jamas kas olnud või pealt näinud. Sõidetakse paarikaupa, võetakse kogu tee endale ja ümbrust tähele ei panda. Või siis hoitakse tee vasakusse äärde. Kõige tipuks oli viimati rulluisutaja, kes sõitis vasakus teeservas, jalad umbes meetri laiuselt harali ja ise _vaatas selja taha_. Mitte korraks, aga sõitiski nii :)

    See on igakevadine nähtus. Suve lõpuks õpivad sellised tegelased ümber või saavad surma.

    VastaKustuta
  2. ohh pole hullu, surma nüüd ka ei taha ju aga ette vaadata võiks rohkem inimesed küll ja teistesse tähelepanelikumalt suhtuda.
    loodetavasti õpivadki ja mida rutem, seda parem!

    VastaKustuta