26 august 2009

raske nädalaalgus...

Et siis põlnd vahepeal aega kirjutada siin, paneks paari reaga kirja, mis tehtud/mis teoksil!
Et sisi esmaspäeva hommikune trenn oli kergelt 5,1km ja suht raske tunne oli, seepärast ka tükk maad kõrgem pulss kui loodetud oli, ca 134keskmine. Selle eest oli jaksu trenniks õhtul küllaga. Kiirust veel pole aga küll jõuab seda ka teha, hetkel ju rohkem siiski baasi ladumise aeg, veel üle4nädala. Igatahes seekord sai tehtud siis jälle cruise intervalle esimene 4,2km, teine 4,4km 5min pausiga ca 4:25tempoga ja kaks lühemat 1,3km-st 3min pausiga otsa. enesetunne oli hea lõpuni ja mõnus. keskmine pulss jäi 157peale ja päeva peale kokku kulus 1840kalorit. 24,6km esmaspäev kokku.
eile siis jälle hommikul 5,1km keskmise pulsiga 130. õhtune trenn oli aga juba üllatav mulle. esimest korda peale luumurde tundsin, et jalgadesse hakkab kiirust kogunema ja pulss ka enam ei tõuse eriti. 3km soojenduse keskmine pulss jäi 129peale. Siis veel peale 27km, ca 2:30:00 tempoga, keskmine pulss tuli 140, vabaõhumuusemi ringil. Kokku kulus kaloreid 2544päeva peale. kokku siis teisipäeval 35,1km.
täna ja järgmised päevad tulevad tunduvalt kergemad või puhkepäevad, et jaksaks ülemiste järvel vähemalt lõpuni joosta. sellist aega, mis eelmine aasta, ma veel muidugi ei oota. aga 4-5min aeglasem aeg sellest oleks ka juba super! ning 7-8min aeglasema ajaga jääksin ka rahule. ikkagi selleks ajaks alles 3nädalat trenni teinud praktiliselt nullist, peale üle 3kuulist trennipausi. midagi erilist ei oota ka järgmise nädalavahetuse Pärnu 2silla jooksult, rohkem läbijooksmise vaev. Ilmselt samad sõnad ka SEb sügisjooksu 21,1km kohta. ehk on parem minek SL Õhtulehe 15km jooksul.
Kui nüüd kirjutada Vabaõhumuuseumi ringist veel, siis ajavad jalgratturid sellel ringil ikka täiesti närvi küll. on teekatte märgistus, on liiklusmärgid, mida veel vaja? kõik näitavad, et vabaõhu muusemi ees peaksid ratturd sõitma sõiduteepoolsel osal kõnniteel aga nahhui, 90% sõidavad jalakäiate poolel ja tihtipeale on tunne, et nüüd sõidavad otsa ja pean eest ära hüppama... vigastuse oht on ikka päris suur.. Milleks üldse sõitma minna, kui sõita ei osata õieti??? Töökaaslane kurtis, et kui tema rullsuusatab seal, siis jalgratturid täiega segavad, seal vabaõhu muuseumist edasi, kus on kividega ja asfaldiga kaetud kõnnitee osa-mix jalgratturid ei võiks hoida möödudes kivide peale vaid peavad asfaldil aind sõitma, tema ju ei saa oma asjandusega kivide peal sõita... nõmedikud...

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar