19 juuli 2009

palav suvepäev Pärnus

Eile sai siis suguvõsa kokkutulekul hulga head ja paremat söödud ning palju püsti seistud ja jalutatud aga muidu puhatud. oli ilus ilm ja päev.
täna veel "hullem". Pärnus oli kuskil 29-32kraadi ma tegin Pärnus Raekylas 5km ringe 5tykki. kuna ring on veidi lyhem, siis kogunes kilomeetreid 24 ja aega kulus selle läbimiseks 2:24:00. viimased 2km hakkas jalg veidi väsima ja kuna mind oodati ka, siis sai lõpetatud ja otse valgeranda sõidetud. kuna ilm oli ylipalav ja eilne söök veel kehas, siis see esimene jooks peale luumurdu oli suht raske ja aeglane. ja pulss yleval. kokku siis kuskil 2300kalorit, keskmine pulss koguni 155, max 164. Samas sai ilusti lõpuni mindud ja jalad pidasid ka vastu. eriti lahe oli see, et avastasin, et olin erinevast paarist tossud tallinnast kaasa võtnud, õnneks kyll eri jala omad. nii et andis siiski ära joosta. eks veidi harjumatu vast oli aga polnud hullu.
järgmised 2nädalat tulevad nyyd suht suurema mahu all, et kaalu kaotada ja põhja veidi alla saada. peale seda läheb kergemaks! loodetavasti ka enam nii palav ei ole.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar