03 juuli 2009

päris hea soe

Eile sai siis jälle üks pikem kõnd ette võetud. Seekord sisi järjekordselt hiiu staadioni juurde 2,4km ringile ja seda 4x. kui eelmine kord jätsin mäenukid vahele, siis seekord sai tehtud täisringid ja mäe tipuosad sai kepijooksuga võetud. Tundus kuidagi palavam olema, kui varemalt ja sellest yhest joogipudelist oli vähe ning seetõttu ka tempo langes, kuna veekaotus oli suur. Ja need lollakad kärbsed ka seal, ajasid kohati päris närvi aga eks see aitas väheke tempot hoida - oli ju vaja nende eest ära kiirustada :D
Et siis kokkuvõtvalt: sai läbitud 18km keskmise pulsiga 137, ajaga 2:33:20, kulutatud 1998kalorit, 95tõusumeetrit. ühe mäe tipus oli max pulss üle 160 (167), muidu alla.
täna saab jooksust puhatud ja laupäeval viimane trenn see nädal aga suht lühidalt, samas kiirelt.
Ahjaa, eile tuletati meelde, et olen kirjas Helsingi maratonil. seda siis saadetud stardimaterjalide ümbriku näol... Noo krt, narritavad :D iseenesest on selg/käsi ikka veel valusad, kuigi käsi juba töötab natike paremalt, samasjooksutrenni pole juba üle kahe kuu saanud teha ja sellel kuul ei saa seda ka veel tegema hakata. Eks ma muidugi üritan lühikesi sõrgilõike edaspidi käimise vahele pikkida aga see pole see, mis maratoni läbimiseks vajalik on. Igatahes panen paika, et tasapisi nädal-nädala järel üritan veidi rohkem sörgilõike teha käimise vahel ja kui tervis kannatab, augustis minna üle täiesti jooksule. See tähendab 2nädalat trenni enne maratoni... kas sellest piisab, et läbida? kas minna või mitte minna, selles on küsimus(kui minna luuleliseks :D). Et hetkesiesuga panen paika nii: nädal enen maratoni otsustan, vastavalt tervisele ja enesetundele. 3tunni lähedale jõudmisest on asi muidugi kaugel aga 4tunni peale võiks sellisel juhul siiski märgi maha panna. vähemalt saab läbitud. aga jah, seda otsustab sisi nädal ennem Helsingi maratoni, kuidas tol hetkel seis on.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar