21 juuni 2010

ilusa ilmaga on ka pikk jooks nauditav

Pühapäeval sai hommikul 8st ujumas käidud ja veidi teravamaid ja lühemaid kiirendusi tehtud. Kokku kogunes 1,550km. Kuna suht kiire oli, siis lihtsalt pikemaks ei saanud jääda. Ajas see ka asja ära - pärast oli kohe selline hea ja erk tunne!

Sai veidi külas käidud ja söödud - energiat kogutud järgmiseks trenniks.

Ja siis järgmine trenn oligi peale lõunat, pikem jooks raskema mägise raja peal. Tegelikult ikka päris palju selle raja peal neid tõusumeetreid koguneb küll.
Tempo - ei pingutanud hullult vaid sellise kerge sammuga. Pulss tuli muidugi suhteliselt kõrge aga selliste tõusudega rajal oli see täiesti arusaadav. Pikalt kirjutama ei hakka, mis siin ikka kirjutada - jooks on jooks. Hea oli see, et tempo lõpus ära ei vajunud vaid jõudsin ilusti lõpuni joosta. ainult tõusud läksid viimasel ringil raskeks aga need olid ka pikad ja järsud ju. (vanaka tõus suusasilla poole üle suusasilla ttü poole alla ja pärast tagasi suusasilla alt läbi nõmmele tõus üle suusasilla sütiste parki). Kokku kogenes napilt alla 35km jooksu, keskmine tempo tuli lõpuks 4:44min/km (eesmärgist veidi kiirem 4:49min/km). Tõusumeetreid kogunes lõpuks kokku napilt alla 500m. Keskmine pulss 145. Joosta iseenesest raske polnud, kui tõusud välja arvata :D Samm oli kerge ja arengut on tunda. Alles nädal ju trenni tehtud peale haigust, nii et täitsa rahul. küll see kiirus ka veel tulema hakkab.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar