11 juuni 2010

jama aga õnneks aega veel on

Et siis 2juunil sai vahepeal Leetu sõidetud ja sealt siis tagasi 4nda hilisõhtul jõutud. Hulgi kaloreid kulutatud autoroolis :D
Jama oli see, et Palangas, kena metsa vahel kergelt (alla 130pulsi) sörkides tuli valu kuskile vasakule kehapoolde, keerasin küll ringi ja vähendasin veel kiirust. valu küll vähenes aga järgi ei andnud. oleks pidanud muidugi tagasi jalutama aga noh, mind ju oodati ja oleks paanitsema hakatud, et kuhu jään väljamaal, metsa vahel, mets ilusaid naisi täis. eks siis kuidagi kulgesin lõpuni ja lollisti tegin. valu ei andnud järgi kõigi nende päevade jooksul - sügavamalt hingates, kui ka rappudes (kehvadel leedu-läti teedel) oli ikka jube valus. magada peaaegu ei saanudki, ehk veidike paremal küljel. aga kõik käigud/reisid sai siiski seal kohapeal tehtud. ainult jooksma ei läinud ja ujumine jäi ka ära.
Laupäeva hommikul sai käidud Pärnus kiirabis, seal tehti prooviks kopsupilti, mis oli täiesti puhas, ja mõõdeti-kuulati veidike ja arvati, et äkki on rinnakorvi lihastevahelised lihaskiud kuidagi põletikus ning sooviti päevas 3x400mg Ibumaxi süüa... Ühesõnaga targemaks ikka ei saanud. aga õnneks oli Laupäeval juba veidi kergem ja iga päevaga edaspidi läks paremaks.
Teisipäeval sai käidud sama asjaga perearsti juures, kes muidugi ei osanud ka midagi eriti pakkuda - kirjutas mingid kerged südametabletid igaks juhuks ja soovitas viirpuuõli tarvitada. Et sportlased pidavad kasutama neid asju ka enne ja pärast tugevat võistlust ning pole doping. hea jutt muidugi. siis mitmekordse küsimise peale tehti ka südamele EKG, mis mitte kuidagi ei tahtnud õnnestuda ja lõpuks võis lugeda sealt välja mingeid vasaku vatsakese jamasid aga kindel pole, kuna aparaat streikis. nu siis saadeti vereproovi, kuna see pidi kõige täpsemalt näitama, mis viga on. tutkit - selle järgi kõik näidud korras. ühesõnaga palju valu, palju rabelemist aga tulemust ei miskit - ikkagi ei tea, mis viga.
jama kui palju ja täistrennipaus põhimõtteliselt 7päeva. viimane piir, et vorm ei hakkaks kiiremalt langema. viimasest jalgrattasõidust muidugi veel enam aega tagasi - rattaralli 11päeva tagasi ja see oli juba paha. õnneks aega veel on Pühajärveni, nii et tasakesi alustades võib raja läbimiseni jõuda.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar