24 juuni 2010

jaanide aeg

mis siis vahepeal tehtud on:
teisipäeval oli hommikule väga kerge ratas ja õhtul keskmine ujumine 4,1km
huvitav oli see, et esimesel kilomeetril polnud mingit kiirust ega jõudu aga siis "hakkas kuidagi minema" ja järgmised kilomeetrid olid kõik järjest kiirenevas tempos ning kiiremini kui kunagi varem olen 1km lõikegi ujunud (või jüri triatlonis 300m tempo :D). aga noh, mis minu jaoks kiire, on enamuste jaoks kindlasti aeglane :D. peaasi et ise arngut tunnen ja arenen-annab stiimulit.

eile tegin ainult jooksu 3,5km soojenduseks ja siis 8x1000m (eesmärk 3:50-3:59min/km) üle 500m sörgi. eesmärk ilusti täidetud, lõikude lõpus oli pulss aind suht madal - kõikus 158-160vahel ja esimese lõpus 154. aga noh eesmärk oli ilusti need lõigud vastu pidada väsimuseta ja viimane kõige kiiremalt teha, see õnnestus ideaalselt. iseenesest võiks hetkeseisuga see selline pühajärve jooksu tempo isegi olla aga aega veel selleni on ja ehk tuleb veel arengut. seal ju mägine rada ka. ei hakka meenutama, et sügisel tegin selliseid lõike ca 30-40sek kiirema tempoga km peale. :D selleni veel niipea ei jõua. ja lõpus siis 3,8km lõdvestuseks, sees mõned kiirendused. keskmine pulss tuli põhiosas 151.

täna vaatab - kui veab siis lähen proovin esimest korda avavees ujumise ära. tahaks rattaga ka sõitma minna aga seda vaatab, kuidas ajaga lood on, hiljem...

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar