30 juuni 2010

zombid on maal!

Et siis esmaspäev oli puhkepäev ja lonkasin korralikult...
Toimus nimelt see, et see vana jama - asetan vasakut jalga kuidagi valesti maha ja ei tõuka sellega piisavalt vaid toetun rohkem, st enamus tööst jääb paremale jalale. Selle tulemusena pühapäevase pika jooksu tagajärg - parema jala reielihas jäi veidi kangeks ja esmaspäeval oli lihasevalu täitsa korralik. hea et puhkasin.
ja teisipäeva hommikuks polnud seis parem - jalg sama valus. Päris ebameeldiv tunne, ütleks...
seda siis esiteks
aga nüüd põhiprobleem - kuna esmaspäeval vastu teisipäeva pidi ühte tööasja tegema ja magama sain alles peale kella 1ht öösel, mis minu jaoks väga harjumatu, siis loomulikult uneaeg oli üle ja enam magama ei jäänud, kohe mitu tundi... ühesõnaga, kui kuue paiku hommikusörki läksin tegema, olin magada saanud heal juhul 2tundi, halvemal juhul veel vähem. Suht-koht uimane ja pea ei võtnud midagi, lihased ka kõik kinni ja kanged, valusast reielihasest rääkimata - ühesõnaga hommikul 6 paiku oli väljas normaalseid jooksjaid ja üks zombi - mina! Selline seis oli muidugi terve päeva.
nüüd trennist ka:
hommikul siis 7km ja noo see oli ikka mõnusalt raske, lonkav ja tuim, aeglane ka selletõttu. :D
aga tänu hommikusele jooksule läks õhtuseks trenniks reielihas kohe hulga paremaks ja õhtuse jooksu ajal ei andnudki tunda. ainult selline uimane ja magamata zombi olek oli.
õhtul oli kiirusetrenn. tunne oli küll selline, et noo sellise uimasena ja magavate lihastega nüüd küll siit head nahka ei tule ja ilmselt venin kuidagi läbi...
Tegelikkuses suutsin end siiski järjekordselt üllatada: vorm paraneb, nii et suudan isegi sellises seisundis treeningkiirusi tõsta! Et siis 3,7km soojenduseks ja kiirete kiirendustega trenn. nagu eelmisel reedel 26x200m kiirelt üle 200m sörgi. Keskmine kiirus tõusis võrreldes eelmise korraga nii kiiretel (5sek/km peale) kui kergetel lõikudel (3sek/km peale). pulss samas kandis. keskmine 156, max 164. kokku 10,5km, lõdvestuseks 2,2km peale.
ja täna hommikul veel peale 1,7km ujumist.
tänast õhtust põhitrenni ei arva nagunii keegi ära aga sellest, siis kui tehtud :D

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar