11 juuni 2010

ratta peal üle pika aja

mõeldud-tehtud. rattaga põrutab keha vähem ning pulss ka madalam ja sellest ka rohkem aega möödas. otsustasingi siis prooviks kerge rattasõidu teha ja uued lenksud ka ära proovida.
Tavapärasel 20km ringil 2ringi + autoni ja tagasi sõit tuli siis välja. esimene ring oli kerge ja üritasin koguaeg uutel lenksudel asendit saada, mis võttis tempo muidugi alla ja siis kargas joogipudeli kaas ka koguaeg lahti ning sättisin korduvalt seda. Sellise jamamise ja tegelikult suhteliselt kerge sõidu peale tuli veel täitsa ok keskmine kiirus, veidi üle 34km/h. 2ring oli juba raskem - siis hakkas vasakul sees pistma. aru ka ei saa, kas on samas kohas valu või mitte. vb oli põhjus lihtsalt harjumatu asend ratta peal - pole ju ammu sõitnud. igatahes segas see palju ja teine ring läks alla 34km/h ning enesetunne oli ka raskem. Samas valu läks pärast sõitu üle ja ei oskagi nüüd öelda, mis see oli. täna igatahes puhkan ja laupäeval peab sörkima Harku Järvejooksu läbi. mitte kiirelt vaid rahulikult, vast kuskil 5min/km tempos. aga seda vaatab pulsi pealt, mis see teeb. eks näis...
jama oli see, et noo ei julgend nende triatlonilenksudele end kahe käega lasta, noo ei julgend. tasakaal ka muidugi veidi ununenud rattal nende puhkepäevadega. Igatahes kodus tõstsin torud veidi laiemaks ja toetuspadjad/alused veidi endapoole. Nüüd peaks veidi turvalisem olema. üritab järgmine kord sellise konfiguratsiooniga hakkama saada. eks siis saab tasapisi jälle kitsamaks panna, kui julgus tulema hakkab ja asend käe sees on.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar