01 juuli 2010

lõpuks ometi midagi sooja

tegelikult joostes väga palav üldsegi ei olnud. aga nagu seisma jäid, vat siis higi tilkus, nii et anna olla. Samas sellist väga hullu palavuse tunnet polnud. Keha ikka kannatab mul seda sooja paremini, kui külma :D Higistan ikka samamoodi :P
Aga teada oli, et vedelikukadu saab suurem olema kui tavaliselt ja üleeilse kiirendustrenni väike väsimus jalgades (kiiret osa kogunes siis ju 5,2km keskmise tempoga 3:24min/km) ja reielihas ikka veel veidi segavalt valus, siis otsustasin otsustavalt joostavat maad veidi lühendada.
Eesmärgiks oli siis mõnus kergem jooks aga tasapisi kiirenevas tempos. et esimesed 7km ca 4:40min/km, teised 7km 4:25min/km ja kolmas 7km 4:10kandis veidi kiirema viimase kilomeetriga. Panin paika, et teen seekord umbes samas tempos aga 6km+6km+5km.
Aga jalad olid suht värsked tänu eelmise päeva kiirusetrennile ja läks tsuti kiiremini eesmärgist: esimese 6km keskmiseks tuli 4:29min/km (keskmine pulss 148), teise 6km keskmiseks 4:17min/km (keskmine pulss 156) ja kolmanda 5km keskmiseks 4:07min/km (keskmine p 159), seda küll tänu alla 4min/km kiirusele viimasel kilomeetril. vedelikupuudus ja eelmise päeva kiirusetrenn hakkas viimastel kilomeetritel siiski jalgades mõjuma (ka reielihase valu hakkas segama), nii et tegelik keskmine oli lõpupoole siiski veidi kehvem. Aga noh, ega ma 100ga ei pingutanud ka, hingamine oli selline, et oleks vabalt lobiseda saanud. Pulss oli sooja ilma pärast küll veidi (4-5-6 lööki vast) kõrgem, kui selle tempo kohta oleks võinud arvata. Et eesmärgiks olnud jooksumaa täis saada, siis sai alguses tehtud kerge soojendussörk 2km ja lõpus 2km jooksul 9x150m kiirendusi.

täna hommikul lühemad ujumislõigud ka lisaks ca 1,2km kokku. jahe vesi on hea mõjuga jalalihastele taastumiseks. Ujudes ju pulss ka eriti kõrgele ei tõuse.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar