13 veebruar 2009

Toitumisest....

Et siis kuidas ma viimasel ajal oma toitumist olen sättinud...

Tööpäeval on hea lihtne - siis ärkamine ja kojuminek/trenn ühel ajal enam-vähem. Vahest harva mõni koosolek asja rikkumas aga enamasti mitte.

Et siis hommikusöök:
Hommikul peale 6t mingi õun ja banaan ja paar leivaviilu, vahel jogurt

10paiku mingi puder tavaliselt, paar leivaviilu kõrvale.

14paiku purk ubasid ja vb midagi veel.

16:30paiku trenni
ja siis enamasti 19-20ajal õhtusöök. enamasti pastaroog aga vahest ka keedukartuliga toit, magustoiduks kohupiima rosinatega :P. Vahetult peale tugevat trenni 2banaani ja trenni ajal või peale seda süsivesikuterikast spordijooki, et taastada oma süsivesikuvarud ning kiirendada sellega taastumist!

Kohvi ja teed ja vett siis kõrvale ja muulgi ajal piisavalt palju. Suhkrut ja piima/koort muidugi ei kasuta.

Ühesõnaga olen üritanud süüa umbkaudu 4tunniste vahedega, nagu soovitatakse. Trenni ajal see muidugi ei õnnestu, kuna enne trenni hoian ikka 2-3tundi vahet ja tugevamad trennid ise ju kestavad 2-4tundi ning kohe peale trenni ei hakka tugevat sööki sööma vaid taastan süsivesikute varusid.


Et siis toitumise juures ja poest toitu ostes üritan võimalusel osta asju, kus on palju süsivesikuid aga vähem rasva. Kui vahepeal mõni kuu tagasi oli mahti vaid paar korda päevas süüa, siis ei jätkunud enam energiat tugevateks treeninguteks - nii et kokkuvõtteks - peab sööma enamvähem 4tunniste vahedega ja võimalikult süsivesikute rikast ja vähem rasvu sisaldavat toitu, siis on ok!

Puhkepäevadel üritan sama rida ajada aga siis kipub vahest ikka natike sassi minema sellega aga vähemalt üritan! :D:P

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar