13 juuli 2010

enam metsa ei lähe :D

eile oli algses plaanis 32km aga kuna ilm oli ikka parajalt palav ja jooksma läksin just päeva kõige soojemal ajal, siis võtsin eesmärgiks joosta nii kaua kuni tempo liialt langeb ning raskem hetk tuleb.
Mõtlesin, et lähen jooksen üle pika aja metsa vahel 2,4km tõusudega ringil aga see oli viga, kuna jalg pole metsaga harjunud ja mõjus jalgadele halvasti, lõpus hakkas põlv veidi tundma andma. asfalt on ikka parem pind jooksmiseks, eriti sellise palava ilmaga, kus niigi raske.
aga noh võtsin eesmärgiks üritada joosta 1ring aeglasemalt, teine kiiremalt jne...
alguses enen jooksma asumist oli püsti seistes selle aasta kõige madalam pulss, mis näitas, et taastumine pühajärve jooksust on suurepärane. ja ka joostes ei tahtnud pulss kuidagi tõusta eriti. aga palav oli muidugi küll ning umbne.
aeglasematel ringidel oli pulss 130kandis, kiirematel tõusis vast 150kanti. kuni 19-20kilomeetrini umbes jaksasin tempot hoida aga siis läks juba tasapisi raskemaks-energiast hakkasid lihased tühjaks saama. viimased 2km olidki kõige aeglasemad aga siis autojuurde jõudmine päästis :D et kokku 25km + 10kerget kiirendust lõpus ca 1,5km + mõned jõu ja venitusharjutused.

huhh, noo on hea soe ja see on ok aga veidikene võiks siiski lahedam olla, mõned kraadikesedki allpool :D hetkel peab aga praeguse temperatuuri kuidagi üle elama.
täna hommikul sai 1km ujutud mõnusalt jahedas vees. päris mõnus oli, kuigi õlalihased olid veidi väsinud veel pühapäevasest ujumisest. lasingi niimoodi rahulikult aeglaselt ja nautisin hoopis vett :P vb.satun õhtul äkki randa ujuma veel lisaks?

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar