04 juuli 2010

kergelt rattaga

Eile siis hommikul ujumist järjest rahulikult kiirenevas tempos.
Esimene km oli teisest 3min aeglasem, teine km kolmandast 20sek aeglasem. kokku 3,6km ujutud. sai mingi rytmi kätte jälle. algus oli küll väga aeglane.
pärast siis edasi rattale ja ca 70km, siin läks teistpidi - algus väga kiire aga lõpp vajus ära, jätsin viimae tiiru sellepärast ka tegemata, polnud mõtet end tappa. keskmine pulss 113, esimesel ringil 130kandis. esimesed 30km oli kergelt sõites keskmine tempo ca 36-38km/h. oleks energiageele olnud, oleks lõpuni kiirelt läinud aga energia otsas noh... :D peale ei jooksnud - jalg oli veidi valus.
päeval väike shoppamaskäik, siis randa ujuma aga ei viitsind riideid vahetada : ja lõpuks kinos. sisutihe päev tegelt.

2 kommentaari:

  1. "30 km rattaringil oli keskm kiirus ca 36-38"?
    Kumb ta siis oli, kas 38 või 36? Vahe on päris tuntav, kui üritad hoida neist üht või teist. Ja kas see oli reaalne keskmine või neid numbreid nägid peamiselt tablool ja otsustasid, et keskmine on umbes seal? :)

    VastaKustuta
  2. üldiselt/keskmiselt kiirus kõikus vahemikus 36-38km/h, no vat ei oska päris kogu vahemaa keskmist öelda. ei üritanud ka mingit kiirust hoida vaid lasin lihtsalt mõnusas tempos, pingutamata. rattasõit rohkem taastumise eesmärgina ja teisejärguline.
    ühesõnaga konkreetset keskmist numbrit ei oska kirja panna ja see pole mu jaoks ka nii oluline. kindlasti oli tablool ka 42-43km/h mõnel ajahetkel aga enamus ajast kõikus 36-38vahel see "seier".

    VastaKustuta