28 mai 2010

apppi - varsti ju Rattaralli!!!

Eile sai jälle ratta asnedit testitud ning libistatud 50km poolteist tundi. keskmine pulss tuli 119 ja tõusu peal rohkem surudes max 135. alaselg jäi valusaks suht korralikult ja muidugi tagumik ka. aga seekord sain sõita isegi alumises asendis, mis varem oli võimatu. Poes pandi veel 1cm võrra lühem stemm kuna lühemaid polnud kohapeal. Tegelikult usun, et pärast rattarallit lasen tellida veel 3cm lühema sinna ja prooviks selle variandi ka ära, siis saab juba mingeid järeldusi tegema hakata. Ilmselt peab mingi hetk mõtlema ka uue, endale sobivama sadula otsimisele.
triatloni clip-on lenksud sai tellitud ning nüüd ootab nende kohale saabumist. ilmselt peaks ka eraldistardi kiivri muretsema, siis mõneks ajaks rahu majas.

aga ikkagi - rattaralli 133km suht raskel rajal ja minu jaoks hirmutavas suures rahvamassis (mis on kõige hullem) on ees ja väike kartus on hinges ning kasvamas. grupist hoian ilmselt kaugele ja üritan üksi sõita, mis oleks muidugi hea harjutus pühajärve triatloniks. eks vb vahepeal mõneks minutiks äkki puhkan grupi lõpus aga eriti ligidale neile minna ei julge. tegelt päris hea harjutus - pikk eraldistardis temposõit. see kord pakuks tulemuseks 4tundi ja 30min ning kõigi asjade täielikul õnnestumisel 4:10. eriti seda viimast aega ei usu ega looda, aga eks näis. stardis hoian viimases grupis ilmselt rahulikku joont ja ei rabele, et vältida igasuguseid kukkumisi.

peale ratast sai eile veel ujutud ka veica 4,1km veidi üle pooleteise tunni. 500m kaupa. hea loll, unustasin pooleks tunniks alguses võtme dussiruumi... ...aga õnneks oli võti alles ja siiani asjad ka olemas :P huhh, vedas!

Hommikul sai kergelt veloergomeetril lastud 48min, keskmise pulsiga 111.

...veel 2päeva ja rattaralli ootamas....
tundub, et peab pikas dressis sõitma, äkki peaks poest läbi käima ja vaatama, kas on korralikke riideid?

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar