09 mai 2010

pikem jutt nädalavahetusest

reede õhtul siis kergelt 41min ratast 106keskmise pulsiga + 42min jooksu 122keskmise pulsiga. väga mõnusalt kerge.

ja siis laupäev:
hommikul varakult 5km ujumist ning sealt otse rattaga sõitma.
rattaga läbisin 4tundi ja 31min täpselt. 6ringi sai tehtud+autoni sõidud.
viimane ring läks juba raskelt - orgaismi energiavarud olid suht otsas ja eelviimasel ringil joogipausi tehes sai järejkordsel kukutud nagu eelmine nädal pikal sõidul. täpselt samamoodi, samal ringil (eelviimasel) ja sama koha katki.
jälle nahk maas, õnneks muhku enam ei tekkinud, kukkusin kuidagi veidi paremii. aga viimase ringi tempo langes just sellepärast ca 5min võrra, kuna peale kukkumist ei saandu enam klippi kinni ja yhe jalaga sõitsin lahtiselt. täiesti hullult ebamugav ja kaitsetu tunne oli. ning pidevalt ikka üritasin seda kinni saada, mis muidugi ei õnnestunud ja samas võttis kiiruse alla... järgmine kord pikal sõidul peaks lisaks kasutama energiageele ja jooke. seekord veel tahtsin organismi harjutada pingutama, kui enam midagi pole kuskilt võtta. see õnnestus täielikult ja seekord oli isegi arengut võrreldes eelmise korraga. keskmine pulss 110
ning lõppu veel 31min kerget sörki... keskmine 128

ja tänane trenn:
tahtsin alguses ujuda aga kuna jalg katki, siis tegin kerge 45min rattasõidu ja siis põhiosa 2tundi fartlekki. kus sees kiirendused 40sek, 1:10min ja 2:20min.alla 4min/km tempoga (3:20-3:55). lyhemad kiiremalt. alguses ja lõpus 10min kergelt sörki. kokku kogunes 25km selle 2tunni jooksul. keskmine pulss140, max 159.
jalatalla alla varvastele aind õnnestus saada mõned vastikud villid. eks ravib ja kannatab neid.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar