14 mai 2010

fakk, see tagum...

ei tea millest, ei tea kuidas, ei tea millega....

ühesõnaga, kui juttu õigest otsast alustada, siis tagumik jäi eile täiega valusaks, kuskil lõuna paiku avastasin selle. täiega valus on istuda ja nii mõningaidki liigutusi teha. ei, mitte altpoolt, mis oleks ratta peal istudes, vaid kuidagi tagant poolt. ratta sadulas istudes ilmselt valus vb isegi poleks. imelik ja vastik valu, mis kestab siiani. eks ma siis vaata ja kannata seda. ise igatahes aru ei saa millest ja kuidas see tekkis.

aga kui trennist rääkida, siis eile õhtupoole sai ujutud, kokku ca 2,5tunni vältel vahelduva eduga. kokku vast ca 4,5km. alguses segasid teised ujujad rajal ja mingist pikemast ujumisest ei saanud juttugi olla - kogu aeg teed ringi ära ja siis ootad, kuni teised ujujad jälle kaugemale jõuavad, ennem kui saad uuesti alustada. paras ajaraiskamine. õnneks ujudes tagumik tunda ei andnud. aga kuskil poole maa peal, kõige sügavamas vees lõi jalga imelikku kohta kramp ja haarasin mõneks ajaks nöörist kinni ja rippusin seal, kuni selili libistades madalamasse vette sain. peale väikest puhkust läks asi üle aga jalgu venitada ka ei saanud, kuna yhtpidi venitades läks lihas teiselt poolt krampi ja vastupidi... tundub, et tuleb suurendada palavate ilmadega magneesiumikoguseid. higiga kulutab neid aineid ikka liiga palju päevas. see selleks, edasi ujusin suht-koht ainult kätte jõul ja sügaval vees jalgadega lõpuni... tempo muidugi langes ca 15-20sek 50m peale aga saigi parema koormuse ülekehale - võtame ja vaatame asja positiivsest küljest!

täna hommikul oli eesmärgiks tasapisi kiireneva tempoga tempokross. kuna tagumik andis ikka jooksupõrutuste juures tunda, siis ei jooksnud päris nii kiiresti ja nii pikalt kui tahtsin aga kokku tuli ikkagi enam-vähem ok 41min keskmine pulss 143, maximaalne 161.

nädala lõpus saab mahuperiood läbi ja järgmine-ülejärgmine nädal on juba poole võrra vähem mahtu. see aeg vaja veel üle elada :D:P palavate ilmadega päris raske.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar