06 mai 2010

päris tugev päev oli eile

kui eile hommikul olid siis jooksmise kiirendusi ca50min, millest juba sai kirjutatud, siis õhtu kujunes selliseks:

1,5tundi rattast ca 35-37km/h tempos keskmine pulss 134, max 144 ning siis kohe otsa sama kaua jooksmist, rahulikus aga hästi tasapisi kiirenevas tempos. kuna jooksuga sai üle pea 4kuuse vaheajaga alustatud hästi tasakesi alles 2,5nädalat tagasi, siis mingit kiirust veel pole ja seda ei rõhuta ka. enne treeningpausi oli rahuliku jooksu tempo sama pulsi juures üle 1min/km kiirem. aga noh küll jõuab. et siis seekord tuli keskmine pulss 136, max 148 väiksel lõpukiirendusel.
väike jama oli viimastel minutitel ja pärast jooksu lõppu andis ikka korralikult tunda - jalalaba olin küljepealt veidi ära hõõrund ja päris valus aga noh, see on selline ikka trenniga vahest kaasnev nähtus, mis ei tapa. ja mis ei tapa, teeb tugevaks!

ja täna hommikul sai väga kergelt ratast sõtkutud 21km keskmise pulsiga 97, max 103

ning õhtul teeks ujumist. arvestades, et sai end kirja pandud Jüri triatlonile paari nädala pärast, siis peaks vist hakkama treenis harjutama selliseid 300m otsasid rohkem. et keha sellega harjutada. mnjah aga suht-koht kindel, et mu aeg saab seal kas viimane olema ujumises või üks viimastest :D. kui peaks suutma alla 7min ujuda, sisi oleksin ikka üliõnnelik ja teeks endale midagi head välja :D:P aga eks selle kaotuse peab siis üritama kas või veidikenegi tagasi teha ratta ja jooksurajal - kokkuvõttes ikka päris viimaseks küll ei tahaks jääda ju :P:D
aga eks aeg näitab...

kes tahab konkurendiks tulla, see peaks ka end regama võistlusele!

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar