16 mai 2010

päästev vihm!

et siis, et siis...

hommikul 5,1km ujumist, millest viimane 1km läks ootamatult enda kõige kiirema ajaga 1km ujumises:P vahepeal soiku jäänud tempo ja tujulangus sai lõpuga kompenseeritud. väsinud polnud, lihtsalt ei tahtnud kauem ujuda - ajaline eesmärk sai isegi yletatud.

rattaga läks kehvemalt - ratas käis poes hoolduses ja lasin cadensi anduri peale panna ning ei kontrollinud rsk ning nyyd spidokas ei funkanud ja km ei jooksnud aga cadensi näitas ilusti - nah tööd nad seal teevad ah? kuidas nii saab? muidugi koha peal ei osanud seal enam midagi uurida ja eks saigi umbes sõidetud, tuju nollis, emotsioone polnud, ponnistus kadus. eesmärk kaugenes. ...ning siis
lähenes julmtume pilv taevas, mis võttis viimase jõu ja tahtmise täna sõita. lihtsalt kuidagi lõpetasin vaevu veeredes ja viimased 5min kerges algavas vihmas 3tundi 12min kogunes kokku. ja isegi algavas paduvihmas kadus tahtmine minna ka viimasele lõdvestussörgile. nii et asjad autosse ja koju.

sellegi poolest kogunes sellel nädalal 2tundi enam treeningtunde, kui eelmisel nädalal. 26+ treeningtundi. max eesmärk ei täitunud aga samas pole nagu tujust ära ka, min eesmärk sai täidetud ja järgmised nädalad tulevad juba tunduvalt kergemad.
see oleks ainult i tähele olnud punkti panemine, kui oleks selle viimase päeva pikemalt läbinud, muud midagi hullu. ega siis paberi peal arvud ole tähtsad vaid enesetunne ja vorm.

õhtune massaas oli täitsa mõnus. ja tagumik hakkab ka paremaks minema, pole enam nii valus...

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar