25 mai 2009

Kopenhaagenist tagasi

Nonii, 3 rasket Kopenhaageni päeva möödas.
Mis siis rasket? - joosta ju ei saanud oma katkise luu pärast...
aga jah sai igal pool päevad läbi käidud mööda linna ja igast asju vaadatud. Sai ka maratoni algust vaadatud. Kuna hotell oli stardist mõbnesaja meetri kaugusel kohe tee peal, siis oli hea ka maratoni starti vaadata. Mõnus vaatepilt ja polnudki aru saada, et kiiresti joostakse. Aga eks see ole petlik. ise tavaliselt joostes seda ju ei näe aga eks vahest on hea ka pealtvaataja olla:D Tegelet ega ikka ole küll, suht kade tunne - teised jooksevad ja ise ei saa veel niipea rajale... Vaadates mõnusalt jooksust rääkivaid mehi lennujaamas, keda polnud just vähe, tuli veel kadedam tunne põue ja sündis tasapisi otsus järgmine aasta seee rada siiski ette võtta ja läbida.
Täpselt ei tea, mis rada kesklinnast kaugemal endast kujutas aga tundus suht tasane maa ja linn olema, nii et kindlasti hea joosta. jooksu ajal hakkas vihma sadama ja seepärast kahjuks ei jõudnud ka esimesi finisseerijaid vaatama vaid sai Mäc-is vihmavarjus oldud. Aga eks Järgmine aasta siis uuesti ja paremini. Tegelt jäid paljud kohad veel käimata, kuhu oleks tahtnud minna, nii et igal juhul peab tagasi tulema :P ega saa siis asja nii jätta.
Hotell oli küll iseenesest mõnus 4* hotell ja igati hubane. Järgmine kord võtaks vahelduseks midagi veel kihvtimat. Samas arvestades Kopenhageni hinnataset... mis ei olnud just odav... saab järgmine külaskäik veel kallim olema. Noo aga mis siis ikka, tuleb juba täna hakata raha kõrvale panema. Või nagu keegi hästi mainis - peab kodus olles hästi palju söögi ja muude asjade arvelt kokku hoidma, et sisi väljamaal laristada :D okok, nii hull see asi ka olema ei saa aga eks näis, aega ju veel on. esialgu üritaks terveks saada, siis vaatab edasi!

2 kommentaari:

  1. Üks ülilahe hotell Kopenhaageni kesklinnas -http://www.hotelfox.dk/ kõik toad on erinevad ja üleüldse sürr koht.
    Muidu - kahju, et sa joosta ei saanud, ise ma samal ajal tegelesin Luxembourgi maratoni tiimijooksuga (minu lõik oli 14km) ja maratonijooksjaid vaatan nüüd veel suurema hämmingu ja austusega. Poolmaraton jääb mulle sel aastal kindlasti laeks :)

    VastaKustuta
  2. Ma täitsa nägin sellenimelist hotelli seal jap, mingi suht lähedal sellele, kus sai seekord oldud. sada kuni 200meetrit ehk, kui sedagi :P Kong Frederikus sai seekord oldud, yhe tänavavahe jagu stardi poole.

    kahju jah, tuleb see võlg järgmine kord tasuda :D:P

    Sellest Luxembourgi jooksust pole kuulnudki aga noh, pole ka selliseid nii häid tuttavaid, kes jooksuga niipalju tegeleks, kellega koos joosta ja reisida kohale...
    loodetavasti läks ilusti ja said mõnusalt hakkama!

    VastaKustuta