01 november 2009

noo kuidagi ei õnnestu...

...ei õnnestu plaanist kinni pidada,
tänane eemärk oli hommikul 4km,
lõuna ajal 2km sooja ja
30km pikk rahulik jooks 4:34min/km tempos väga rasketes mägedes ja
1km stradese.

Tegelikkuses tuli:

hommikul 4,2km kergelt. eilsest lihased veidi kanged veel.
siis 2km sooja ja läkski lahti 30km jooksu suht rahuliku tempoga.
mägised kohad tõstsid küll kohti pulssi aga selle eest sai allamäge puhata.
põhimõtteliselt olid sees Sütiste pargis treppide juures Vanaka tõus, siis üle suusasilla ja tee kõrvalt mööda kõnniteed alla kuni grillkohvikuni ja siis jälle sama teed tagasi, vahepeal teiselt poolt yles rahumäe surnuaiaeest läbi ja vahepeal ka tiir ümber tehnikaülikooli spordihoone. Vanaka tõusu ja Nõmme turu juurest alla-üles jooksu sai tehtud 3ringi. Tõusumeetreid kogunes kokku ca 250m ja keskmiseks pulsiks kujunes lõpuks 142. Ja see, mis ei õnnestunud - keskmine kiirus tuli ikka suurem eesmärgist 4:25min/km siis see 30km. väsimust ei olnud aga need mäed andsid mõnusalt jõudu ning energiat lisaks.
pärast siis veel 10x 100m ehk ca 1,5km peale.
kena nädal jälle möödas.
kokku kogunes sel nädalal veica üle 171km ja ca mõni minut peale 14tunni.

7 kommentaari:

  1. imeks pandav pühendumus :)

    Jõudu!

    VastaKustuta
  2. tänx, vaja ikka jõudu.
    jooksmine on ju nauding, mitte kohustus...
    ei suuda kuidagi ilma hakkama saada!

    VastaKustuta
  3. Ma siiralt ning isegi kadestades imetlen Su pühendumist töö ja muu elu kõrvalt jõuda järjekindlalt teha nii korralikult trenni. Tõesti kohe.

    VastaKustuta
  4. Ausalt öeldes, leian, et mõnusam ja kasulikum trenni teha, kui kodus voodis telekat vaadata. aega jääb nüüd kyll vahest puudu muudeks asjadeks aga mind see kyll ei sega, aegu saab alati sättida-peab ise vaid tahtma ja viitsima. enamasti jääb inimestel kõik viitsimise taha...

    VastaKustuta
  5. Suured koormused. Kõige selle kõrvale on ilmselt vaja märkimisväärses koguses (liigeseid, kõõluseid, muid väsivaid pisividinaid) toestavaid jõuharjutusi?

    VastaKustuta
  6. jõuharjutusi saab tehtud jah üksjagu - ja seda just kõõluste jaoks, mägedes-küngastel jooksud annavad samuti palju juurde jõudu. pärast neid on hoopis teine tunne!

    VastaKustuta