28 aprill 2010

Sünnipäev sünnipäev!!! ...ja esimesed jooksukiirendused

eile sai veidi ujutud. kuna võitsin tasuta pääsme facebookis keila ujulasse, siis mõtlesin kohale minnes, et kuidas ma seda nüüd seal küsin aga... astun ma uksest sisse ja juba letitaga oleval neiul lai naeratus suul ja käsi pikalt ees ümbrikuga, kus pääse sees, mille ma muidugi kohe laiaks lõin s.t. ära kasutasin. :D
aga trennist: parem käsi, mis oli valus, segas ikka väga palju ja ujumine oli aeglane, valus. aga hoolimata valust, leidsin viimasel 100m järsku õiged liigutused ja läbisin need pea 30sek kiiremini, samas väsimata, kui eelnev tempo. huvitav, kas "leian" need liigutused ka järgmine kord üles? loodaks väga. kui muidugi käevalust lahti saaks. eks ma ravin seda praegu salvidega ja soojakottidega. eks näis.
kokku kogunes siis veidi üle 3km ujumist ning ujulas sai veedetud veiid üle 2tunni.

täna hommikul panin eesmärgiks kiirendustega jooksu ca 45min ja 8,5km aga tuli välja isegi paremini, ja vastupidavus juba nii hea, et pulss ei tahtnud mitte kuidagi tõusta.. kokku kogunes siis selle 45min jooksul 9,5km keskmine pulss kuskil 138-139, millest alguses ja lõpus oli kerge taastav 1km/soojendav 2km sörk. kiirendused ise olid siis 3min pikkused 2min sörgipausiga. alguses aeglasemad kiirendused 4:30 tempoga ja lõpus järjest kiiremini 3:30min/km tempos. kiirust ja jaksu iseenesest on. jalalihased ei ole lihtsalt veel harjunud kiirema jooksuga. eks see tuleb tasapisi.

ja õhtul teeks siis rattaga 1,5tundi kiirendusi +30min sörki peale.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar