13 september 2009

SEB Sügisjooks 2009 - nii ja naa

Olen veidi rahul ja veidi ei ole ka.
kui arvestada, et nac yle 1kuu on ainult saanud trenni tehtud, siis võiks ju tulemusega rahul olla ja miinimumeesmärk sai ju ka täidetud - joosta alla 1:35 ja alla 200koha sisse.
isegi enesega rahulolu eesmärk sai täidetud - alla 1:32 jooks.
samas....
peale 8km kui tuli tõus läks kannakõõlus valusaks ja kui sinnani sai mindud kuskil 4:00-4:05min/km tempos pulsiga 164-166, mis oli igati ok, siis peale seda tuli tempo alla lasta ja mõte oli isegi katkestada -eelmine aasta teise ringiga venitasin achilleuse nii ära, et ei saanud lonkamata pärast 3nädalat käia, jooksmisest räkimata. kartus oli suur ja mälestus eelmisest aastast sees... aga õnneks läks pärast seda, kui selle jalaga vähem tööd tegin ja teisele kogu töö jätsin valu väiksemaks, samas ühe jalaga joostest langes ka tempo 4:25-4:30kanti (9-10km isegi üle 4:40) ja pulss alla 160.
...ja läbisin raja - teise poolega läks kaduma ca 3-4min kokku.
...aga läbisin ja samas tunne on hea, kuna nägin, et vorm tõuseb ja olin suuteline jooksma kuu ajalise trenni pealt 1:28sisse. väike kartus on aind hinges aga eks näis. hetkel annan kõõlusele külmaravi ja käies pole valus. ehk hirmutas veidike aind.
igatahes tunne oli peale jooksu hea sees ja ssai veel 6km lõdvestuseks pealegi sörgitud, väsimust pole ja oleks võinud samas tempos sama palju veel läbi joosta - eeldaks, et maratoni vorm hetkel oleks 3:07-3:09vahele kohe kindlasti aga jah, 1kuu trenni on vähe, vaataks jooksuvormi paari kuu pärast!

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar