22 märts 2009

Kiiruse päev - eile

Eile siis oli päev, kus eesmärgiks tasapisi oma kiirust uuesti parandada - haigusega läks palju kaotsi ju. ja nagu näha oli - ca 20sek/km on kiirus langenud. Tegelikult lohutuseks on see, et hetkel sai joostud väljas asfaldil, kus oli yhtepidi joostes kerge tõus ja vastutuul, mis kindlasti veidi raskendasid trenni - viimati sai ju sees tehtud ning rohkem pingutatud... Nii et arvestagem reaalseks kiirusekaoks vast ca 10sek, mis on vaja paari nädalaga tagasi saada - jalgades peaks see ju sees olema.
Ega ma väga tugevalt ei pingutanud ka seekord, enda arust - selline keskmise tugevusega trenn, kuna täna tulemas kohe-kohe pikk jooks 32-35km (ilmselt Roccas) ja ei saanud ju end täitsa ka läbi tõmmata :D
Igatahes eile siis sai tehtud 10x220m+180m(sörgiga vahel)+väike paus ning lisaks kergelt 10x110m+90m(sörki vahel). max pulsiks sain isegi 165, minu jaoks viimasel ajal päris hea tulemus aga pulss taastus vahel vähe ca 156-158peale aga eks see veel paraneb lähemal ajal, kui keha kiirusega hrajub.
Aga vot hea tunne tekkis hoopis lõdvestuse osas kergeid strade tehes, kus max kiirus tõusis selle aasta parimaks, pea 10sek parem ja see oli vast alla 90%veel max kiirusest. Yhesõnaga max kiirus tõuseb ja see on hea näitaja...
Aga täna siis pikk aga kerge jooks s.t. lõpp saab olema ilmselt suht väsinud ja raske, kuna pole enam eriti harjunud pikalt jooksma aga eks vaatab ja kirjutab pärast, mis siin ikka ennem rääkida. ning õhtul ka jõutrenn ju!

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar