19 märts 2009

värskendav kolmapäev

tasapisi saab end ravitud - aga pea ikka iga öösel ja hommikul valutab, kui valuvaigisteid pole võtnud, ning nina on joostes suht vedelas olekus :D - mingi jama on sees ikka ja seda jälgib veel esmaspäevani, kui siis ka pea valutab, siis tagasi arstile antibiootikumide järele, loodetavasti ei lähe neid vaja.

Aga eilsest jooksust ka - ei ole midagi väga halba öelda aga ka mitte väga head. Et siis eesmärk oli 10km kiires tempos, soovitavalt poolmaratoni tempos. selline pikem tempokross.

Loeks siis ette miinused - lihased kippusid veidi kangeks/valusaks jääma ning ca 10sek kilomeetrile aeglasemalt, kui viimati, samas:

plussid: JALG EI OLNUD VALUS; arvestades haigust ja seda, et seekord jooksin väljas raskemate riietega ning tõusudega rajal, siis see 10sek polegi nii hull ning keskmine pulss tuli ka vaid 157. ja lihased polnud enam harjunud kiirelt jooksma-samas enesetunde järgi oleks teise 10km samas tempos vabalt seal trennis suutnud veel läbida, kiirust aind pole. Põhimõtteliselt on viimasest kiirest trennist möödas juba 2nädalat ja eks lihased unustavad kiiresti, tuleb nüüd tasapisi hakata neile jooksu meelde tuletama. eelmine nädal jäi nagu peaaegu ju üldse vahele - ainult 18km kokku ja sedagi väga aeglaselt.
aga jah ikkagi olen juba üle 20sek maas graafikust, milline oleks pidanud vorm olema ja seda enam tagasi ei tee. eks alustan siis arvestusi praegusest kiirusest ja saab plaanis mõned muudatused sisse viia...
arvestades enesetunnet, jaksu, vormi, haigust - Otepää-Tartu maratonile minek oleks kindel viga ja ülekoormus. nii et see aasta jääb ära aga mõtetes on see ikka ja arvestan juba varakult järgmise aasta plaanis sellega. Eestis toimuvad maratonid tahaks ju ometigi kõik läbida :D:P

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar